Airconditioning

Deze diashow vereist JavaScript.

Warmtepomp lucht/lucht

Wandunit

De Mitsibishi wandunits passen perfect in elk modern interieur. En omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, vormen ze steeds een harmonieus geheel met de ruimte waarin ze zijn opgesteld. De gestroomlijnde wandunits stralen raffinement en kwaliteit uit. Door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties zorgen ze bovendien voor een maximum aan plaats- en energiebesparing.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 20.27.47

De enige verandering die wordt waargenomen, is de beweging van de variabele ventilatieopening. Daardoor blijft het strakke design behouden. Alle  binnenunits zijn standaard uitgerust met een infrarood afstandsbediening, inclusief weekklok.

msz-lndiv_262140320_0

Schermafbeelding 2017-04-24 om 20.51.21.png

MSF-EF
Mitsubishi MSF-EF

Vloerunit

De Mitsubishi MFZ-KJ lucht/lucht warmtepomp bestaat uit een buitenunit en een binnenunit die aan de muur wordt bevestigd of op de vloer wordt geplaatst. Dankzij zijn circuit voor de koelvloeistof die afwisselend wordt gecomprimeerd en ontspannen, recupereert de buitengroep zelfs bij koud weer de energie die in de lucht zit en brengt die energie in uw huis binnen.

Lucht/lucht warmtepompen worden ook omkeerbare airconditioners genoemd, omdat u hiermee de woning tijdens de zomermaanden kunt afkoelen. Daarbij wordt de circulatierichting van de vloeistof eenvoudigweg door een klep omgekeerd.

Warmtepompen halen tot 75 % van hun energie uit de buitenlucht en verbruiken voor het overige heel weinig elektrische energie. hierdoor kunnen ze de co2-uitstoot ten opzichte van een verwarmingsketel in sommige gevallen tot 80 % terugdringen.

De grootste besparing die u met warmtepompen kunt realiseren, merkt u echter op uw energiefactuur – zeker als u voordien met een traditioneel verwarmingssysteem met een verwarmingsketel of elektrische radiatoren werkte.

MFZ-KJ
Mitsubishi MFZ-KJ

Cassette model

Compacte afmetingen en uiterst lage inbouwhoogte

Deze 4-weg cassette unit is speciaal ontworpen voor inbouw in een systeemplafond met 60 x 60 cm plafondplaten. Met een lage inbouwhoogte van slechts 245 mm hoort de 4-weg cassette-unit tot de topklasse van het segment. Hij past probleemloos in lage plafondtussenruimtes en is hierdoor ook de ideale oplossing om bij renovaties plafonds optisch hoger te maken.

Individueel en ambitieus

Hoge eisen aan individueel comfort en ambitieuze energiebesparingen kunnen uitsluitend met meer intelligentie worden gerealiseerd. De 4-weg cassette-units volbrengen deze opdracht dankzij de 3D i-see Sensor met visie. De sensor detecteert het aantal personen alsook hun positie.

1491893099_Mitsubishi_Electric__SLZ_KF_cizim_gorsel-620x277

Horizontale luchtstroom

De nieuwe constructie van de luchtuitblaas brengt de lucht horizontaal in de ruimte, zodat die zich over het plafond verspreidt. Dat is ideaal voor de tochtvrije klimaatregeling.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 21.08.36

Kanaalunits

U wilt in geen geval dat de installatie zichtbaar is? Dan kiest u resoluut voor een kanaalunit. Deze wordt geheel uit het zicht, in een verlaagd plafond of kast gemonteerd. Enkel de uitblaasroosters zijn zichtbaar. De positie van de roosters is bovendien zeer flexibel want er kan ook met luchtkanalen gewerkt worden.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 21.04.17

Mobiele Airco’s 

Beschrijving Carrier

Naast het koelen van de lucht heeft deze Carrier mobiele airconditioner nog een drietal functies, namelijk verwarmen, lucht ontvochtigen en ventileren. De verrijdbare airconditioner is uiterst gemakkelijk te bedienen en te verplaatsen. Er wordt tevens een afstandsbediening meegeleverd.

De Carrier 012NS mobiele airco is compact en heeft een bijzonder fraaie vormgeving.

De belangrijkste kenmerken van deze Carrier 012NS mobiele airco zijn:

  • Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren.
  • Luchtcirculatie in 3 standen (lo, med, hi).
  • Timer tot 12 uren instelbaar.
  • Afstandsbediening.
  • Auto-swing.
  • Verrijdbaar.
  • Sleep mode.
  • Zelfdiagnose en beveiliging.
  • Auto-restart functie na spanningsuitval.
  • 0,5 Watt stand-by stand.

carrier-mobiel