Regenwaterpompen

Inoxcontrol

leader_inoxcontrole_hydrofoorpomp
Inoxcontrol Leader pumps

De Inoxcontrol is het nieuwste op het gebied van watervoorziening. Absoluut geruisarm.
Zeer hoog rendement doordat een klep dicht gaat zodra de pomp water verpompt. Dus minder stroomverbruik en minder draaiuren, wat weer minder slijtage tot gevolg heeft. Voor alle soorten watervoorzieningen bestemd. De pumpcontrol zorgt voor directe watertoevoer, constante druk en heeft een ingebouwde droogloopbeveiliging.

EBS

EBS pomp
EBS Pomp Leader Pumps

EBS drukverhogingset: extreem geruisloze, watergekoelde meertraps hydrofoorset, met geïntegreerde elektronische besturing. Ontwikkeld om automatisch de pomp te starten en te stoppen als een aftappunt geopend of gesloten wordt.

Voorzien van ingebouwde druktank (0,5 liter, waardoor het aantal starts en stops ook bij geringe waterafname beperkt wordt.
Uitgevoerd met droogloopbeveiliging en ingebouwde terugslagklep. Uitgevoerd met een automatische en hand bediende reset.

Divertronic

leader_divertronic_dompelpompen
Divertronic Leader pumps

Divertronic: extreem geruisloze, meertraps hydrofoorset, met geïntegreerde elektronische besturing die in de put geplaatst wordt, ontwikkeld om automatisch de pomp te starten en te stoppen als een aftappunt geopend of gesloten wordt.